Productieproces

U bent gebaat bij innovatie. Bij slimmer, sneller en beter. Én: bij zo min mogelijk stilstand. Visser Nederland is de allround servicespecialist in de continuïteit van uw productieproces. Met preventief en correctief onderhoud voor úw specifieke omgeving.

Wij onderhouden, repareren en reviseren roterende machines, waaronder elektromotoren, aandrijvingen, ventilatoren en pompen. Wij repareren naar oorspronkelijke specificaties én realiseren verbeteringen en modificaties van uw rotating equipment. Wij werken kostenefficiënt en met kennis van ATEX- en food-omgevingen en van energiebesparingsvraagstukken.

Daarnaast verzorgen wij de besturing van de installatiekast tot de machine.

een ├ęcht familiebedrijf sinds
1945

Compleet onderhoudsconcept

Visser Nederland is een écht familiebedrijf, in 1945 begonnen als eenmans-wikkelbedrijf. De afgelopen decennia is Visser Nederland uitgegroeid tot een gerenommeerde en vooruitstrevende specialist in onderhoud, reparatie en revisie van roterende machines. Wij zoeken continu aansluiting bij nieuwe marktontwikkelingen en veranderende klantwensen. Zo hebben wij een uitgekiend onderhoud- en serviceconcept voor productiebedrijven. Wij hanteren daarvoor een gestructureerde werkmethode van inspectie, meting, advies en onderhoud. Met een op maat ontwikkeld informatiesysteem ondersteunen wij bedrijven op structurele wijze en heel efficiënt met advies en onderhoud. Ons doel: een minimale kans op stilstand.
 
Visser Nederland staat onder leiding van de broers Marcel en Richard Visser. 

Onze mensen

Of het nu gaat om (elektro)mechanisch onderhoud, elektrotechniek, verspanen en het verhelpen van storingen… wij hebben alle specialismen in eigen huis. Onze medewerkers hebben allemaal meerdere competenties en zijn dus breed inzetbaar. Zij voelen zich betrokken bij de klant en voelen zich verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het werk. Dit is te danken aan onze duidelijke bedrijfsstructuur en korte lijnen. Wij zetten onze medewerkers in op plekken waar zij zich prettig voelen. En met voldoende prikkels om hun vakmanschap te ontwikkelen. Voor breed inzetbare vakspecialisten. Wij streven naar precies de juiste mix van ervaring en jeugdig elan. Gezamenlijk hebben wij de kennis, capaciteit én gedrevenheid om ook grote onderhoudsopdrachten uit te voeren. 

Onze aanpak

1
Van A tot Z betrokken

Onze aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht. Wij voelen ons betrokken bij uw bedrijf. Wij ondersteunen u van A tot Z met uw aandrijf- en pompvraagstuk. Voor ieders duidelijkheid een vrijblijvende opname en kostenopgave vooraf, eventueel via uw eigen orderbeheersysteem. En wij stemmen onze werkzaamheden af op uw planning en voorschriften. Of het nu gaat om reparatie, verkoop en installatie op locatie. Desgewenst verzorgen wij voor u de totale oplossing. Wij voorzien u ook van heldere rapportages over onze bevindingen en over uitgevoerde werkzaamheden.

2
Razendsnel schakelen

In de industriële sector leidt stilstand direct tot verlies. Daarom schakelen wij snel; heel snel. Voor continuïteit en kostenbesparing. Dit is te danken aan ons sterke team van gediplomeerde monteurs, onze goed uitgeruste werkplaats en service-auto’s en de altijd ruime voorraad. Bovendien hebben wij alle technieken in eigen huis. Wij nemen de opdracht vooraf zorgvuldig door en werken zorgvuldig en snel. 

3
Maximaal flexibel

Wij werken maximaal flexibel voor onze opdrachtgevers. Merkonafhankelijk en volgens uw specifieke planning, wensen en voorschriften. Wij voeren elke reparatie uiterst zorgvuldig en kostenefficiënt uit. Uitgaande van geldende toleranties en specificaties vervangen wij alleen die delen die noodzakelijk zijn. In goede afstemming volgens uw voorschriften. In onze eigen werkplaats óf bij u op locatie (on-site). Wij kennen de regels en voorwaarden in uw branche, bijvoorbeeld in de voedselindustrie en in explosiegevaarlijke (ATEX-)omgevingen.